Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Над 4 500 лева събраха в Каварна за два дни за онкоболната Нели

4 615.85 лева и 60 евро бяха събрани през двата почивни дни в Каварна в подкрепа на онкоболната Нели Маринова. Както Про Нюз Добрич писа, през уикенда се проведоха три прояви, на които бяха дарявани средства, присъедини се и една фирма.

На провелия се турнир по тенис за любители в събота от вход се събраха 526.70 лева. Организатори бяха фирма „Diamatix” с управител Сезен Анефи и Тенис клуб" Каварна. Вечерта се състоя концерт на група „Do Sho Band” и приятели, който премина под мотото „Да помогнем на Нели”. На него бяха набрани 2 289.70 лева и 60 евро. Третата проява, организирана от Сдружение Футболен клуб „Калиакра”, бе в неделя. В нея се проведоха две срещи с децата на "Добруджа" и "Приказките" и среща между сборни формации от Каварна, мъже. Събрани бяха 1 169,45 лв.

Към инициативата в подкрепа на младата жена се присъедини гостилница "Стони" с управител Станислав Славов, която събра и дари 630 лв.

Организаторите на кампанията изказват благодарност на всички, изразили съпричастност към каузата „Заедно да спасим Нели”.

Припомняме, че младата жена е с рак на шийката на матката. В момента се провеждат няколко инициативи за набиране на средства за лечението й.

В четвъртък Нели постъпи в “Мемориал шишли хоспитал” в Турция, офертата е 100 000 евро и е ориентировъчна. Специалистите от чужбина са преценили на първи етап, че трябва да бъде хоспитализирана. Първата цел ще е организмът й да бъде подсилен, ще й назначат образна диагностика, кръвни изследвания, повторно изследване на парафиновите блокчета и чак тогава ще се прецени какво лечение да бъде проведено.

За лечението на Нели Маринова можете да помогнете чрез:

Дарителска сметка:

  • IBAN:BG30BPBI79384061908401
  • BIC: BPBIBGSF
  • гр. Каварна
  • Титуляр: Нели Георгиева Маринова

PayPal: n.marinova7@gmail.com.

Help Karma: Заедно да спасим Нели.

c