Бизнес Водещи новини - дясно Туризъм

Петзвезден Home Office предлага курортът Албена

Петзвезден Home Office е невероятна възможност, която курортът Албена дава на всички желаещи да превърнат плажа в офис с дъх на море, съобщават от ваканционното селище.

В комплекса е осигурен високо скоростен интернет в хотелите и на плажа, и то в безопасна среда. Възможностите са не само в хотелската стая, фоайетата, на плажа и по алеите, но и в най-добрите конферентни зали в курорта. Предлага се Coworking space /споделено работно пространство/ – цял офис на символичната цена от 19 лева на ден, с включено ароматно кафе и напитки по вкуса. Офертата е валидна до 15 юли.

„Омръзна ви дългата изолация и скучна работна обстановка между четирите стени на вашия дом, но останахте без отпуск и не може да се откъснете от лаптопа? А как ви звучи home office с дъх на лято и морска панорама, спираща дъха в най-сигурното място на българското Черноморие? Ваканционно селище Албена ви очаква!

Тук вие може да работите от всякъде! Отметнете работните задачи, заровили крака в пясъка и разчупете скучната атмосфера на вашия дом, като замените потискащите 4 стени с безкрайната морска шир и лек ароматен бриз с дъх на лято!“ – призовават от ваканционното селище.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *