Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Утре в Албена отварят врати Аквапаркът, хотел „Ралица“ и Вили „Магнолия“

Аквапарк Аквамания в курорта Албена отваря врати утре – 19 юни

Съоръжението е в топ 8 на най-добрите аквапаркове според класацията на Trip Advisor, съобщават от туристическата компания Албена. То ще посрещне любителите на адреналина, които там ще могат да се потопят в света на емоциите, забавленията и силните усещания. Водното чудо е разположено върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища с уникални атракции за всички възрасти.

Аквамания, освен за семейно забавление, е идеалното място за рождени дни, тийм билдинги и партита. Истинската водна магия се разпрострира на територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционното селище Албена.

Паркът включва единствения в Европа компактен приключенски семеен и забавен център с четири илюстративни мини-слайда и 41 функции за една голяма битка за зоните за забавление. С това площта на аквапарка се увеличава от 27 на около 32 декара, а капацитетът му достигна 4 хиляди гости на час.

На същата дата – 19 юни, отварят Хотел Ралица Супериор и Вили Магнолия.

Хотел Ралица Супериор е разположен в красивата, зелена паркова част на ваканционното селище в непосредствена близост до Аквамания. Гостите на хотела имат безплатен достъп до атракциите и могат да се насладят на водни развлечения за малки и големи.

На метри от ескалатора, свързващ парковата зона и плажа в Албена, са сгушени вили Магнолия – идеалното съчетание на спокойствие, тишина, чист въздух и уединение сред природата. Комфортните и климатизирани самостоятелни вили могат да задоволят вкуса както на любителите на формулата Ол инклузив, така и на търсещите независимост и свобода на избор как да разпределят времето си, които могат да резервират само вила или нощувка и закуска в някоя от уютните вили.

c