Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Д-р Артур Полшиков е хирургът арестуван в Добрич за педофилия

Детско порно беше открито на домашния компютър на хирурга от болницата в Добрич д-р Артур Полшиков, който тази сутрин беше арестуван от ГД БОП в дома му.

Д-р Артур Полшиков е роден през 1968 година в град Твер, Русия. Завършил е Тверской государственный медицинский университет. Работил е като детски хирург в Кашинская центральная районная болница и като ортопед-травматолог за тверская детская областная клиническая болница. У нас е работил в Спешното отделение на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца, в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Плевен, в районната болница в Павликени.

ГДБОП арестува лекар от Добрич за педофилия, открито е детско порно

В Добрич работи в Хирургично отделение на МБАЛ-Добрич, дава дежурства с Спешно отделение на болницата и в ЦСМП, научи Про Нюз Добрич.

Според негови колеги, бил добър човек, но странен. Казват, че бил хазартен тип и имал доста натрупани дългове, включително и към казино. Задлъжнявал е и към колеги.

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, тази сутрин той беше изведен с белезници от дома си по улица „Генерал Скобелев“. Според съседи, домът на лекарят бил много мизерен, с лоша хигиена. Те твърдят, че докторът е арестуван за педофилия.

По непотвърдена информация, при претърсването, служителите на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ са открили на компютъра му голямо количество детско порно. След което са го извели от дома му с белезници.  

По-късно колите на ГДБОП бяха забелязани пред болницата в Добрич, където се предполага, че е извършено претърсване на кабинета му.

Според непотвърдена информация и на служебния му компютър е открито детско порно.

c