Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Нови придобивки имат край приказния каньон на Суха река в с. Балик

В тервелското село Балик завърши обновяването на новия, дългоочакван най-вече от младата част на населението, клуб, който беше ремонтиран с отпуснати средства от общинския бюджет, съобщават от Община Тервел. От дълги години желание на всички в селото, намиращо се до приказния каньон на Суха река, е да си имат собствено малко място за събирания, което да може да се отоплява и ползва и през зимата.

Сградата на бившата автоспирка беше изцяло остъклена с алуминиева дограма, вратите също бяха подменени. Стените, таванът, подовата настилка и фасадата бяха цялостно измазани и боядисани. Обособи се едно спретнато и уютно място, което тази седмица ще бъде обзаведено и готово да посрещне хората от селото.

Община Тервел продължава работата по други по-малки, нискобюджетни, но важни за хората в града и по селата обекти. От там апелират всички граждани да бъдат отговорни и съпричастни положения труд, за да се запазят новите места здрави и чисти, както в първоначалния им вид. Искрено се надяваме усилията от страна на хората, вложили своя труд да бъдат оценени и да се избегнат вандалски прояви, допълват от Общината.

c