Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Силното представяне на Иван от Добрич не успя да го класира за финала на "Гласът на България"

25-годишният Иван Лазаров от Добрич не успя да продължи към Големия финал на музилания формат "Гласът на България", който ще се проведе следващата неделя по bTV.

Изпълнителят от отбора на Графа раздаде рок правосъдие за пореден път в шоуто, но не получи достатъчно голямо подкрепа от зрителите, за да стигне до финала.

Владимир Ампов даде висока оценка за участниците от своя отбор "Изключителни, много се гордея с вас", бяха думите на ментора.

За първи път полуфиналистите, които отиват на финала, бяха определяни със смс-и от зрителите, а публика в студиото нямаше.

25-годишният Иван Лазаров от Добрич е завършил СУ „Свети Климент Охридски”. Той бе част от групата „New five”, която през 2012 година стигна до финалите на конкурса за българска песен за „Евровизия” и бе победена единствено от Софи Маринова.  

Полуфиналната битка за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева се проведе наживо с първи голям концерт тази вечер.

По двама изпълнители, събрали най-висок зрителски вот от всеки отбор, ще продължат към финала на шоуто на 14 юни. Всеки зрител имаше право да изпрати до 40 смс-а за всеки от участниците.

c