Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Абитуриенти шестваха в центъра на Добрич, изпрати ги зрелищно рокерско шествие

Десетки абитуриенти шестваха по централната улица на Добрич. Своя бал, въпреки коронавируса и ограниченията, организираха дванайсетокласниците от ПМГ „Иван Вазов“.

В гимназията тази година завършват 60 абитуриенти. Вече няколко месеца те не са били заедно в класните стаи, защото безпрецедентно пандемията наложи випуск`2020 да се дипломира дистанционно.

 Зрелостниците сами организирали празничната вечер. Срещнали много трудности във връзка с ограниченията, наложени заради Covid-19, но все пак, успели да се справят. Поканили и учителите. Някои се отзовали, други отказали, включително и в последния момент.

Те бяха подкрепени и от зрелищно рокерско шествие. Над 40 мотористи съпроводиха автомобила, с който пристигна абитуриентката Мария, и с рева на мотори допълнително допринесоха за емоцията.

Така, въпреки ситуацията и ограниченията, абитуриентите от ПМГ „Иван Вазов“ имаха своя бал. Те отброиха, както поколения наред, до 12. И шестваха млади, красиви, усмихнати, ентусиазирани и уверени, с поглед в бъдещето.

https://youtu.be/52XOC2YvSQk
c