Общество Тервел

Ремонтират три улици в Тервел за над 300 000 лева

Държавен фонд «Земеделие» одобри проект на Община Тервел, съобщават от местната администрация. ​Той се финансира от стратегията на „МИГ Тервел-Крушари” и е на стойност 327 414 лв. с ДДС. Обхваща участъци от три улици: „Тимок“ – 195 м, ‘Пирин“ – 297 м и „Дунав“ – 501 м. Участъците, които ще се ремонтират са между улиците „Черно море“ и „Черни връх“.

Проектът предвижда да бъде извършен основен ремонт на пътното трасе с цялостно преасфалтиране, ремонт на основата, подмяна на старите бордюри с нови. Ще се направи и нова пътна маркировка – хоризонтална и вертикална.

​Изпълнението на проекта ще започне след като Общината проведе процедури за избор на изпълнител и получи съгласуване за тях от Държавен фонд “Земеделие“.

​Това е третият пореден проект на Община Тервел, одобрен през 2020 г. от Държавен Фонд “Земеделие“. Още едно проектно предложение за дребномащабна инфраструктура на Общината е в етап на оценка.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

  1. Thomas Johnston says:

    They are great to BOAST of their SMALL Works . HERE We read only of the success, and never any questions about their FAILURES ? Projects started and not completed village streets left in a mess broken ,collapsing .?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *