Водещи новини - дясно Здраве Общество

Над 37 000 лева са събрани за лечението на ранената при катастрофа майка от Добрич

37 142 лева са събрани до момента за лечението на 30-годишната Станислава Петрова от Добрич, която в края на м. г. пострада тежко при катастрофа. Това съобщават в социалната мрежа организаторите на кампанията в нейна подкрепа. „Станислава винаги е усмихната. Духът и е ведър, има мотивация, упорита е, а това е най-важното! Да мисли позитивно и да има воля”, посочват те.

И обясняват, че самата Станислава казва, че се чувства добре и задобрява в упражненията. Всеки път се получават все по-добре.

Организаторите на кампанията благодарят не всички, които дават част от сърцето си за младата жена. Те апелират: „Не спирайте да я подкрепяте!”

Припомняме, че тежката катастрофа стана около 8.20 часа на 11 декември  м. г. сутринта. Джип блъсна лекия автомобил „Опел”, управляван от Станислава, по пътя Балчик-Добрич, в района на село Приморци. След удара леката кола се блъска в дърво, а детето на шофьорката – на година и осем месеца, е открито извън автомобила. Двамата са откарани в болницата в Добрич, момченцето е освободено след преглед без наранявания, а майката е настанена в болницата в Добрич с множество наранявания, счупени ребра, травма на белия дроб и гръбначна травма. По-късно е преместена в лечебно заведение във Варна, където са й направени операции.

С усилена рехабилитация има шанс Станислава да проходи. Месечно рехабилитациите й възлизат на около 2 500 лева, като процедурите не са всеки ден. Отделно са необходими и около 500 лева за лекарства и консумативи. Предстои Станислава да ходи на рехабилитация в Павел баня или други санаториуми и тогава разходите ще се увеличат.

Открита е дарителска сметка в ОББ, има създаден PayPal, както и за хората в чужбина специално открита кампания в GoFundMe.

Дарителска сметка в ОББ, град Добрич:

  • IBAN: BG36UBBS80021092761840
  • Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова
  • PayPal: https://paypal.me/SissiPetrova?locale.x=en_US.
Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *