Водещи новини

Кой се страхува от Про Нюз Добрич?

В късните вечерни часове на 27 май профилът на  Про Нюз Добрич във Facebook стана жертва на целенасочена атака. След организирано докладване от стотина различни потребители в рамките на няколко часа,  профилите на администраторите и официалния профил на сайта Про Нюз Добрич във Фейсбук бяха блокирани за неопредлено време.  Всички публикации са обозначени като спам и скрити.

Тази атака е поредният опит да бъде заглушен гласът на водещ  информационен сайт в региона, какъвто е Про Нюз Добрич. През последните месеци сме подложени на непрекъснати опити да се дискредитира доброто име и авторитета ни на медия. Тази атака се води не с доказване на професионални умения и качества, а подмолно, мерзко и с непозволени от закона средства. Това само ни показва, че някои се страхуват от качествената журналистика в нашия град и от авторитета, който сайта има сред читателите си.

И понеже в нашата работа, доверието е  лесно измерима величина ще oставим фактите да говорят вместо нас.

Сайтът Про Нюз Добрич съществува от началото на 2018 година. След упорит труд за 2019 година аудиторията ни надмина 1 милион уникални потребители. Това означава, че 1 милион души от цяла България и от чужбина, от различни онлайн адреси, са влезли поне един път, за да четат нашия сайт. Но не са се ограничили само с една новина, а са кликнали върху съдържанието на сайта близо 6 милиона пъти. С други думи, всеки един от тях е прочел поне 6 статии на сайта.

Само за месеца, в който всички преживяхме ограниченията заради коронавируса – април 2020 година, Про Нюз Добрич е посетен от близо четвърт милион уникални читатели, които са били на сайта 1,5 милиона пъти.

Абсолютният рекорд на наша статия е достигането над 145 000 четения и над 100 хиляди споделяния.

Но това са просто числа, а зад тях стои нещо по-важно – Вашето доверие.

Ние, екипът на Про Нюз Добрич, няма да се поддадем на провокативния тон и на страха. Няма да търсим сходни подходи.

Ние ще продължим да работим в името на обществения интерес, като Ви предоставяме съдържание с високо качество. Ще продължим да следваме принципите на етичната журналистика и  да предлагаме информация, която е професионална, представя различни гледни точки и отговаря на най-високите журналистически стандарти.

Благодарим Bи за доверието!

Follow Me:

Related Posts

  1. Минувач says:

    Добре де, нали си имате сайт, що ви пука за фейсбука? Или тя тъдявашната рентиерска селяния друг интернет не познава?

  2. Гражданин says:

    Тоя Fakebook е пълна простотия, кво толкова сте се притеснили? Смело напред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *