Водещи новини - дясно Туризъм

Албена отваря врати за първите летовници

Албена отваря врати за първите летовници – група от около 40 българи, решили да почиват на родното Черноморие. В комплекса беше направена днес генерална репетиция за посрещането и храненето на гостите, които пристигат утре.

“На храненето на туристите се направи по-специална организация, защото вече гостите на бюфет-масите няма да се обслужват сами, а от нашия персонал”, съобщи Христо Пенев, зам.-директор “Експлоатация” на КК “Албена”.
Ние няколко дни поред провеждаме тренировъчни процеси с нашия персонал как да работи в среда, в която трябва да се прилагат мерките за превенция на Ковид 19, защото това, което е най-важното е да запазим нашия персонал здрав и по този начин да запазим и гостите, заяви Пенев.
Организацията на плажа също е готова. “Всеки сектор има специално оборудвани помпи, с които се дезинфекцират шезлонгите, със специален разтвор, чието действие е минимум 6-7 часа, но ние го правим всяка сутрин и след всяко ползване на шезлонга. Също и чадърите минаваме поне 2 пъти на ден”, коментира Денис Тахиров, мениджър на спорта и плажната ивица в КК “Албена”.
Предимство на курорта е широката плажна ивица, която позволява достатъчно отстояние. Тази година чадърите са поставени на 7 метра разстояние един от друг. За гостите на хотелите те са безплатни, а за посетителите на курорта цената е най-ниската по цялото Черноморие – 1 лев за чадър и 1 лев шезлонг. Спасителите ще започнат работа на 1 юни, като входната такса за комплекса засега остава 5 лева.

Източник: БТА

Кадър: БТВ

Вкусен обяд в безопасна среда – х-л Калиакра Бийч 4*

Ден преди да пристигнете вие първите ни скъпи гости в любимото ваканционно селище Албена, направихме тренировъчен обяд, за да затвърдим за пореден път високото ниво на сигурност, което може да очаквате при нас.Ultra All Inclusive 🍽️ от съвсем различно естество! Вие избирате какво ви се похапва, ние ви го поднасяме, без притеснение за вас. Вкусна храна, напитка от бара, каквото пожелаете с взети всички мерки за безопасност и с гаранция за сигурно и страхотно лятно преживяване! ☀️Нямаме търпение да видим отново вашите усмивки 😎 и да ви посрещнем любима и сигурна Албена💗

Публикувахте от Albena Resort, Bulgaria в Четвъртък, 28 май 2020 г.
Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *