Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

В Тервел приемат заявления за финансови облекчения заради пандемията

От утре, 27 май, до 10 юни, ползватели на общински търговски обекти, на свободни общински терени, на тротоарно право и данъчно задължени лица, облагани с патентен данък, могат да подават заявления по образец до кмета на Тервел за ползване на финансови облекчения по мярка на Общината за преодоляване на последиците от ограниченията в свободната търговия в следствие на епидемията от COVID-19, съобщават от кметството.

Със заповедта, която урежда реда за ползване на облекченията, можете да се запознаете на електронната страница на Общината на адрес: http://tervel.bg/oblnaemateli.php.

На същия адрес ще намерите и заявление за кандидатстване по общинската мярка, както и обходен лист за наличие/ липса на задължения към Община Тервел към 31.12.2019 г.- и двете във формат WORD, подходящи за изтегляне и попълване. Заявленията могат да бъдат попълнени както на компютър, така и четливо на ръка. След като бъдат окомплектовани с изискуемите документи трябва да бъдат весени в деловодството на Община Тервел.

c