Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Изпълнители от Добрич с номинации за наградите на БГ Радио

Двама изпълнители, които са родом от Добрич, са сред номинираните за Годишните музикални награди на БГ Радио.

Миро е с общо три номинации. Той ще се бори в категориите „БГ изпълнител”, „БГ дует” заедно с актрисата Койна Русева и песента „Нависоко”, както и за „БГ клип” със същата песен. Режисьори на клипа на „Нависоко” са Васил Стефанов и Стефка Николова.

В категорията „БГ група” сред петте номинирани е и „Deep Zone Project”. Солистка на групата е Ева-Мария Петрова от Добрич.

Два месеца повече от 19 000 слушатели на най-българското радио в ефира номинираха любимите си изпълнители на www.bgradio.bg за единствените музикални награди в България, чиито победители се решават само от публиката, съобщи nova.bg. Въпреки всичко, въпреки вирусът и мерките, които бяха наложени, българската музика продължава да живее и феновете ѝ не спряха да гласуват и за момент.

На 24 май, Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, в ефира на БГ Радио слушателите имаха възможност да чуят за първи път имената на номинираните изпълнители. В продължение на 9 часа бяха обявявани петимата претенденти в различните категории. Успоредно с това, в официалните страници на БГ Радио във Фейсбук и в Инстаграм, бяха представени и специално подготвени видеа за всяка категория. Така хилядите фенове на българските музиканти подкрепяха своите любимци с харесвания и споделяния.

За своите любимци можете да гласувате на: http://gmn.bgradio.bg/.

c