Спорт

Откриха обновената спортна зала за тенис в Добрич

Откриха обновената зала по тенис на маса в СК “Простор” в град Добрич.

Домакините от Спортен клуб”Дама купа” отправиха покана към любителите на спорта с малката топка – да посетят новия спортен център.

Първите които ще започнаха занимания са едни от най добрите български тенисисти на маса в момента – националните състезатели Денислав Коджабашев (вице-световен шампион за хора с увреждания) и Мария Йовкова – европейска шампионка за девойки. И двамата са многократни държавни шампиони в различни дисциплини на този спорт. 

Тренировъчния им процес се води от бившия добрички състезател Цветомир Цонев – многократен шампион и медалист от различни шампионати на страната като състезател и треньор, сега преподавател по тенис на маса в Югозападния университет в Благоевград. Цонев е и един от малкото български специалисти, притежаващи научната степен “доктор” в един от най популярните спортове в света. 

Залата ще работи от 15 до 19 часа през делничните дни. Тренировки и занимания през почивните дни ще се провеждат по заявка – на тел. 0878 290 019 , съобщи Стефан Георгиев.

Тенис залата ще се менажира от Красимир Керанов, известен на добричката спортна общественост като бивш национален състезател по вдигане на тежести – един от възпитаниците на легендата Иван Абаджиев и настоящ състезател по бридж.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *