Бизнес Водещи новини Фирмите в Добрич

Счетоводна кантора „Комаров Консулт“ – повече от 25 години лидер в счетоводните услуги

Станислав Комаров, управител на Счетоводна кантора „Комаров Консулт“, пред Про Нюз Добрич. Компанията е основана през 1994 г. от баща му, Николай Комаров. В момента в кантората работят близо тридесет служители. „Комаров Консулт“ е фамилна наследствена фирма. В компанията са работили и продължава да работи цялото семейство Комарови.

 • Г-н Комаров, какво гарантира успеха на една счетоводна фирма?
 •  Когато клиентите на една счетоводна кантора са успешни в бизнеса си, това означава, че ние също сме свършили своята работа и успоредно с тях постигаме успехи. Постоянно вкарваме в работата си ноу хау и държим да сме иновативни. Давам пример: работим с модерни и многофункционални софтуери, използваме високачествена техника, непрекъснато инвестираме във висок клас защитни системи на информация, с които гарантираме сигурността и спокойствието на нашите клиенти. Въпреки всичко, смятам, че зад успехите на една счетоводна кантора стои на първо място екипната работа на нейните служители и техният ежедневен професионализъм, който влагат в работата си.
 • Какво отличава счетоводна кантора “Комаров” от другите в бранша?
 • Отличава ни опита, който успяхме да натрупаме през всичките 25 години благодарение на нашите клиенти, което несъмнено е ключът на успеха на нашата счетоводна кантора. Разполагаме с голям и сплотен екип от професионалисти, който продължава да расте ежегодно. Предлагаме голям набор от услуги в полза на нашите клиенти като: Регистрация на фирми; Трудова медицина; Правни услуги; Фискални системи; Електронно обслужване – 100%-во електронно предоставяне на счетоводна документация, експертни данъчни и осигурителни консултации и други. Ежедневно следим всички промени и новости на Българското законодателство.
  Не на последно място се отличаваме по това, че сме изградили модерна материална база от 4-ри счетоводни офиса, които са разположени в централните части на Добрич и Варна в удобство на нашите клиенти.
 • Как се отразява пандемията на бизнеса Ви?
 • Ние работим основно с малки и средни предприятия, както и с фирми в сферата на туризма, които са силно засегнати от вирусът COVID-19 и несъмнено дава отражение и при нас. В този момент на пандемия бизнесът не може да не е в застой, но се вижда лек ръст на стартиращи бизнеси, насочени към онлайн търговия и услуги, в които сме се специализирали. Ние имаме опит в почти всички сфери. Освен онлайн магазини,обслужваме счетоводно клиенти в множество други сфери като търговия и строителство; хотелиерство и туризъм, транспорт и логистика; недвижими имоти; индустриално производство; здравеопазване; земеделие и животновъдство; реклама и други.
  Радваме се, че клиентите, които стартират бизнес и се обръщат към нашите услуги, остават при нас дългосрочно.
 • Кои са основните принципи в дейността на „Комаров Консулт“?
 •  В работата си спазваме няколко основни принципа, които са гарантирали успехът ни до днес.
  На първо място държим да изграждаме с нашите клиенти коректни и лоялни взаимоотношения, спазвайки пълна конфиденциалност на информацията свързана с тяхният бизнес.
  Второ – предоставяме прецизни бизнес съвети, подходящи за конкретния клиент с цел максимално оптимизиране на разходите и данъците съобразявайки се със спецификата на дейността му и с целите, които иска да постигне.
  И трето, но не на последно място – гарантираме качествени, бързи и ценово обосновани счетоводни услуги.
Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *