Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Откриха 23-годишната майка на три деца, изчезнала от село край Добрич

„Обади се. Добре е“ – това каза за Про Нюз Добрич майката на 23-годишната Мелек Севджан Ибраим, която бе в неизвестност от една седмица.

Младата жена бе видяна за последно на 12 май, когато напуснала дома, в който живеела с родителите на съпруга си.

Вчера нейната майка, която живее в Белгия, отправи апел за помощ.

Млада майка на три деца е изчезнала от село край Добрич, близките й молят за помощ

Жената разказа, че Мелек се е омъжила на 16, почти на 17 години. Никога не е работила, защото се е грижила за децата си. Младата жена е майка на три деца – на 7 и 5 години и двумесечно бебе. Тя изчезнала от село Черна на 12 юни. По данни на съпруга й отишла да изхвърля боклука и от тогава никой не знае нищо за нея. Последно живеела със свекърва си, тъй като мъжът й бил във Франция. Той ту заминавал да работи в чужбина, ту се прибирал в Черна.

Майката на изчезналата жена иска да бъдат прегледани записите от камерите в Черна

Майката на Мелек сподели, че е направила всякакви опити да се свърже с нея – чрез Инстаграм, Фейсбук, но безуспешно. Следи двата й профила, но няма движение. Разтревожената жена живее в Белгия и заради карантината не може да се прибере в България. Очаквам да чуя гласа й отново и да знам, че е добре, сподели тя.  

Хората в село Черна също бяха притеснени за младата жена. „Къде се загуби това дете – не можем да разберем. Всички се чудим къде изчезна“, споделиха те.

Цяло село Черна се чуди къде е изчезналата майка на три деца

„Много съм притеснена за детето си, при положение, че има три деца не може ей така да изчезне, сподели майката на Мелек. Тя допълни, че дъщеря й досега не е изчезвала, никога не е ходила някъде без да се обади и без децата си“, сподели майката.

Днес Мелек й се е обадила. Обяснила, че е при приятелка. Напуснала дома си заради влошени отношения в семейството. Не е дала много обяснения, но, майка й е доволна, че е чула гласа на детето си.

c