Водещи новини Общество

Млада майка на три деца е изчезнала от село край Добрич, близките й молят за помощ

От 12 май няма следа от 23-годишната Мелек Севджан Ибраим, съобщи за Про Нюз Добрич нейната майка.

Младата жена има три деца. Най-голямото момиче е на 7 години, другото е на 4 години, има и двумесечно бебе.

За последно е видяна на 12 май в дома си в село Черна, където живее с родителите на съпруга си.

Майката на Мелек живее в Белгия и заради ограниченията във връзка с пандемията от коронавирус не може да се върне в България. Научила за изчезването на дъщеря си от съпруга на Мелек.

Той й се обадил по телефона на 13 май, за да съобщи, че няма следа от младата жена. Обяснил, че изчезнала, след като излязла да изхвърли боклука. Тогава той е бил във Франция , но обяснил на майката, че вече се е прибрал в България. И полицията е информирана за изчезването на 23-годишната жена.

„В неизвестност от 12.05.2020 г. Излязла от дома си и не се е върнала повече. Казва се Мелек Севджан Ибраим, родена на 27.05.1997 г. Моля, който я види или има данни къде е видяна, да се свържете с мен -телефон за връзка 00359896238701. Благодаря предварително на всички! Вие също сте родителите. Моля, помогнете ми!“, написа Şenay Mehmet Alisa Elisa .

Разбрах, че е изчезнала от мъжа ѝ. Аз съм в Белгия, тук все още правилата на извънредното положение са много строги и не мога да си дойда. Научих, че не е имала телефон в себе си. Прерових профилите ѝ в социалните мрежи, но без резултат. Притеснявам се и моля за помощ, за да я намеря“, сподели майката.

Обясни, че Мелек е с дълга тъмна коса и тъмни очи.

Всеки, който има информация за нея, може да я подаде на номер 00359 896 238 701, на телефон 112 или в най-близкото районно управление на МВР.

Follow Me:

Related Posts

  1. Побъркала се е; С три деца, сама, при пибърканите му ридители, млада жена, родила дете на детска възеаст, а той по чужбина да се прави на патрон… Урод неземен!!! Дано се справи сама някъде, а той да гледа три деца…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *