Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Ограничено е движението в участък от пътя Карапелит-Добрич

Заради ремонтни дейности е въведена времена организация на движението в участък от път II-71 Карапелит – Добрич, съобщават от ОПУ-Добрич.

Движението по път II-71 Карапелит – Добрич от км 66+000 до км 78+000 се осъществява с повишено внимание поради извършване на частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. От АПИ предупреждават водачите да се движат със съобразена скорост.

20 май 2020 година е обявеният краен срок за приключване на дейностите на пътния участък.

Сухи са пътищата от републиканската пътна мрежа, на територията на област Добрич. Няма въведени ограничения за движение.

Според прогнозата на синоптиците, през нощта ще бъде предимно ясно, с повече облаци над Източна България. Вятърът в повечето райони ще стихне. Минималните температури ще са между 3° и 8°. На 12 май ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но валежи са малко вероятни. Вятърът ще е слаб, в югоизточната половина от страната ще бъде от юг-югозапад, в останалите райони - от северозапад. Ще настъпи затопляне и максималните температури ще са между 22° и 27°, по-ниски по Черноморието.

c