Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Кметът на Шабла издаде заповед за посещенията в градския парк

Заповед, с която се разрешават посещенията в градския парк в Шабла, издаде кметът Мариян Жечев. Посещенията се допускат при стриктно спазване на редица противоепидемични мерки.

Задължително е носенето на предпазни маски, трябва да се спазва дистанция от 2.5 метра от други семейства. Влизането и излизането от парка ще става единствено през отворените и обозначени за целта пунктове. Изисква се да бъдат използвани обозначени маршрути за разходка. Забранява се употребата на алкохол, трябва да се избягва докосването на повърхности, в това число сядане на пейки и тревни площи. Задължително е да се съблюдават всички останали противоепидемични мерки и указания на лицата, изпълняващи служебните си задължения.

Посещенията в градския парк се разрешават на деца до 12 години, задължително с техните родители или членове на семействата им, но не повече от двама възрастни, във времето от 9.30 до 18.30 часа всеки ден. Разрешават се и посещенията на собственици на кучета, но не повече от един, във времето до 9.30 часа и след 18.30 часа.

c