Водещи новини - дясно Здраве

А1 дари респиратори на болницата в Добрич

Респиратори на три болници в страната – тези в Добрич, Силистра и Монтана, дари А1. Това е първото голямо дарение от кампанията за дигитална солидарност.

Още през март компанията обяви, че ще дарява по един лев за всяко плащане през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на сайта А1.bg. До момента кампанията е събрала над 100 000 лева благодарение на хората, които решиха да останат по домовете си и да платят сметките си онлайн.

През март А1 дари 5 респиратора за сумата от 220 000 лв. на „Александровска” болница в София. С жеста си към болниците в Добрич, Силистра и Монтана компанията показа, че не са забравени и нуждите на лечебните заведения в провинцията. Респираторите са от най-ново поколение и в последните месеци се превърнаха в дефицитна стока в световен мащаб.

Дарението би било невъзможно без стотиците хиляди абонати на А1, които спазиха стриктно изискванията за социална дистанция и платиха сметките си онлайн. От резултатите е видно, че кампанията набира скорост и все повече потребители избират плащането през приложението Моят А1 или през портала Моят А1 на А1.bg.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *