Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Тотален застой на пазара на недвижими имоти в Добрич

Нищо не се купува, нищо не се продава, всичко в момента е в тотален застой. Това сподели за Про Нюз Добрич управителят на Агенция за недвижими имоти „ЛЕНД-3” ООД в Добрич Димитър Димитров, когото потърсихме с въпроса как се отразява извънредното положение на пазара на недвижими имоти. Той обясни, че няма почти никакво движение, а служителите в агенциите се опитват да не ходят на работа.

Интересът в момента е почти нулев, посочи Димитров. По думите му много рядко се появява някой клиент, но само с някакво запитване.

Липсва и интерес към селските имоти, където по-лесно може да се спазва социалната изолация. Според управителя на „ЛЕНД-3” има предложения в момента за селски имоти, дворове, но не и интерес към тях.

Димитър Димитров сподели, че доста от колегите му, с които контактува са много притеснени. Според него продължаващата криза ще се отрази изключително зле на всички. Той сподели, че е на път да затвори агенцията си, да спре да се занимава с тази дейност и да търси други варианти да издържа семейството си.

c