Водещи новини - дясно Крими

Прибраха в ареста мъжа, нападнал и ограбил момиченце в подлез Добрич

Добричкият окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура и задържа под стража 28-годишния Георги Г. Младият мъж е бил привлечен като обвиняем от прокуратурата за грабеж, представляващ опасен рецидив, съобщиха от Апелативната прокуратура.

В рамките на 24-часовото задържане по Закона за МВР Окръжната прокуратура в Добрич е внесла искането в съда за задържането под стража на Георги по образуваното бързо досъдебно произовдство.

На 12 април тази година около 15,20 часа в подлез в град Добрич чрез сила 28-годишният обвиняем отнел мобилния телефон на 12-годишно дете. Непосредствено след деянието ограбеното момиченце е посочило Георги Г. като извършител на грабежа.

Обвиняемият е осъждан два  пъти. На 15 февруари тази година е изтърпял двегодишна ефективна присъда също за грабеж. Преди това е бил осъждан за блудство.

Определението на Добричкия окръжен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда на Георги Г. – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *