Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Иван Лазаров от Добрич е първият победител от вокалните финали на Гласът на България

Талантливият певец от Добрич Иван Лазаров е първия, който продължава към финалите на музикалния формат на bTV "Гласът на България", след като спечели първия епичен вокален двубой в този сезон.

Той се изправи срещу другия рок глас в отбора на Графа Георги.

"Гръм и мълнии! Машини! Изхвърчахме в Космоса", бе коментарът на въодушевения им ментор Графа. И двамата сте много добри, бяха категорични и останалите ментори. "Чудесна битка със супер много енергия. Беше супер това, което направихте", каза Михаела Филева. "Рокендролът е жив, колкото и да го погребвате", коментира Иван Лечев, който даде една стотна повече на Георги.

Момчета, жестоки бяхте. Публиката беше на крака, треньорите - също. И двамата имате супер много качества, дрезгави бленди показахте в това парче, сценично присъствие", заклюми Графа. Той избра в неговия отбор да продължи именно Иван от Добрич.

Михаела Филева и Иван Лечев пожелаха да "откраднат" Георги, но той избра Лечев.

Припомняме, че миналата неделя за първи път в историята на „Гласът на България“ четиримата треньори бяха поставени пред безпрецедентен избор на допълнителен 13-и участник, след като вече бяха запълнили отборите си. Според регламента на най-гледаното музикално риалити Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев имаха право да станат ментори на 12 участници, с които да продължат към втория етап от музикалното състезание – вокалните двубои. След като всеки от тях бе попълнил местата в тима си, изненадващо се оказа, че зад кулисите на шоуто ги очаква последният кандидат от кастингите на тъмно. За изненада на журито и зрителите водещите Pavell & Venci Venc’ обявиха, че треньорите получават правото да се борят за 13-и талант в отбора си.

Енергичното изпълнение на песента „Заедно“ получи четири обърнати стола, а 25-годишният Иван Лазаров мигновено спечели любовта на публиката и признанието на Графа, че е „велик“. Въпреки че всички треньори го пожелаха, певецът със собствена група избра да продължи с Влади Ампов и така зае извънредното, тринайсето място в неговия тим.

„Щастлив съм, че Иван е в отбора на победителите. Не съм очаквал такъв звезден завършек на кастингите на тъмно“, призна Графа, който влезе в историята на шоуто като първият треньор с повече от 12 участници за вокалните двубои. 

c