Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ: Пицария с жест към дежурните полицаи на КПП-тата в Добрич

С жест към полицаите, които дежурят на контролно-пропускателните пунктове в Добрич, продължава кампанията на една от пицариите в Добрич „Pizza Italy“.

В края на миналата седмица екипът й изненада работещите в спешно и инфекциозно на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Жестът бе в знак на благодарност за действията и работата им в интерес здравето на обществото, споделиха от пицарията.

 Тази седмица те ще продължат с кампанията да направи жест към работещите „на първа линия“ в борбата срещу разпространението на коронавируса. Всеки ден ще изпращаме пици на служителите от МВР на едно от КПП-тата.

Искаме да изненадаме служителите, които постоянно са жертви на критика от обществото. Понеже КПП-тата са много далеч едно от друго в различните краища на Добрич днес ще изпратим до КПП - Варна, утре до КПП - Албена и така докато стигнем до служителите на РЗИ, обясниха от пицарията.

Към пиците те добавят и послание, което гласи

Скъпи служители на МВР,

Изказваме своята огромна човешка признателност затова, че изпълнявате своя дълг и полагате огромни усилия за да ограничите разпространението на коронавируса, да предпазите всички нас, да осигурите нормалното функциониране на обществото и да помагате на заболелите и нуждаещите се! 

Благодарим за всички Ваши усилия!

Пицария Италия

c