Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Отменени са комедийните постановки в Добричкия театър

Предстоящото пето представяне пред добричка публика на романтичната комедия "Две обиколки на парка", както и комедията "Дамски шивач" са отменени във връзка с издадената от Министерството на здравеопазването заповед за преустановяване на културните и спортни събития на закрито. Припомняме, че мярката беше въведена с цел органичаване разпространението на грипната епидемия и превенция по отношение на опасността от коронавируса.

Планираните за тази седмица постановки - "Две обиколи на парка" (на 10 март) и "Дамски шивач" (на 12 март) ще се играят през идната седмица, както са заложени в Програмата на театъра, съобщиха от информационната служба на културната институция.

Романтичната комедия "Две обиколки на парка", чийто режисьор е прекрасно познатият на добричката публика Стефан Спасов, ще се играе на 16 март, а "Дамски шивач" е планирана да бъде представена на 20 март. И двете от 19:00 ч., в Камерна зала на ДТ "Йордан Йовков".

Закупилите билети ще могат да посетят отложените представления, а на всички, които се свържат с билетния център, служителите ще предоставят персонална информация за новата дата, за която билетите им ще бъдат презаверени.

Театралите се надяват още в началото на следващата седмица да могат да са отново на сцената на Камерна зала за среща с добричката публика.

За информация и билети – Билетен център на ДТ ”Йордан Йовков” – гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/ 605 573

c