Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Дами с гориво в кръвта, дим от подпалени гуми и мото-адреналин, на 8 март в Добрич

При сухо и топло време премина 16-ото издание на традиционното Осмомартенско рали в град Добрич. Днес, умения в майсторско управление на автомобил демонстрираха 13 от най-смелите дами, на спортното трасе в Градския пак "Свети Георги" в Добрич.

Както вече в Про Нюз Добрич съобщихме, след края на надпреварата, орханизаторите наградиха победителките от XVI Осмомартенско рали в Добрич

Ето какво сподели веднага след връчването на наградите, един от основните организатори на автомобилно рали - Живко Вълчев – председател на СБА-Добрич: Изключително съм доволен - от организацията, самото състезание и като краен резултат. За мен това е може би най-доброто Осмомартенско рали което правим от няколко години. Мисля, че участничките и публиката останаха доволни, а това за нас е най-важното.

Благодарение на добрата организация, особено на атрактивните състезателки и на самия терен, който позволява да се направи това толкова атрактивно Италианско преследване (в първите два етапа от рали надпреварата - бел. ред.). В последния - скоростен етап, както видяхте дамите изцедиха автомобилите и публиката естествено се радва на това най-много.

Безспорно, без добрата стиковка между всички организатори - СБА-клон Добрич, Автомобилен спортен клуб „Мотоспорт”, Община Добрич, "Мототом ООД - Toyota", на колегите от съдийския състав, на "Пътна помощ", нямаше да е възможно да се получи всичко това. Бих искал да им благодаря за това, че изобщо не пестиха труд.

ФОТОГАЛЕРИЯ

*** ОСМОМАРТЕНСКО РАЛИ ДОБРИЧ 2020 ***

  • АВТОМОБИЛИ И СЪСТЕЗАТЕЛКИ
  • УЧАСТНИЧКИТЕ
  • МОТОР ШОУ
c