Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Геро и Стефания Колева гостуват с "Лъжи ме, обичам те" в Добрич

Тази вечер - на 24 февруари, на сцената на Концертна зала "Добрич" ще гостуват актьорите Светла и Христо Бонини, Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, София Бобчева и Димитър Живков, с постановката „Лъжи ме, обичам те“. Продукцията е на Театър "Бонини", а постановчик е Малин Кръстев. Преводът на пиесата е на Златна Костова, а художник е Николай Николов.

Автор на „Лъжи ме, обичам те“ е английският сценарист Алън Ейкбърн, известен като един от най-жлъчните съвременни комедиографи, с повече от 75 авторски пиеси, които го превръщат в един от най-успешните и популярни съвременни драматурзи.

Заедно с познатите на широката публика Геро и Стафания Колева, на сцената, добричките почитатели на Мелпомена ще видят и основателите на театър „Бонини“ – Светла и Христо Бонини.

„Лъжи ме, обичам те“ е едва третата пиеса на съвсем младия театър "Бонини". "Те си нямат си дом, сцена и пътуват постоянно из страната. Голямото неудобство за публиката е липсата на билети, защото билетите за техните представления свършват за месеци напред. Но каква радост са пиесите, които влизат в репертоара на театъра!“ – споделя Златна Костова.

Пиесата е създадена през 60-те години на миналия век, но днес тя ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри. В крайна сметка, малките лъжи са простими в името на любовта – посочват от театър "Бонини". 

"Лъжи ме, обичам те" ще гостува на 24 февруари в град Добрич, а началото е от 19.00 ч. в Концертна зала „Добрич“. Организатор на постановката е добричката частна импресарска агенция „Амалтея – 12“

c