Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Avon събира първия “отряд” от елитни гримьори в Добрич

Avon ще обедини първокласна селекция от гримьори от 24 града в страната, включително в Добрич, които ще участват в бъдещи събития и кампании на бранда, съобщават от козметичната компания.

Четки, грим, огледало. Това са най-добрите приятели на всеки гримьор. Към тях се присъединява и Avon България като предоставя вълнуваща възможност на професионални гримьори от град Добрич и други градове в страната.

Козметичната компания обявява конкурс с цел сформиране на елитна селекция от гримьори от 24 града в България, които ще имат възможността да установят партньорство с Avon и да се присъединят към предстоящите дейности и събития на марката. Първият по рода си Avon Makeup Squad ще обедини най-талантливите майстори на грима като им предостави платформа за развитие, популяризиране на дейността им в социалните канали на марката и възможности за работни ангажименти в редица популярни събития на компанията из цялата страна. “Отрядът” от гримьори ще се ползва и с допълнителни специални привилегии като ексклузивен достъп до най-новите продукти на бранда, участие в различни обучения, покани за специални събития и други вълнуващи изненади. 

Желаещите да се включат ще имат възможността да го направят до 1-ви март като за целта изпратят видео с дължина до 10 минути, демонстрирайки как поставят ежедневен грим на друг човек. Допълнителна информация относно Avon Makeup Squad и условията на конкурса могат да бъдат открити на avon.bg/squad.

c