Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Социален експеримент в името на любовта провеждат в арт-класа по изкуство в Добрич

„Истината е във виното, любовта е в сърцето, изкуството е в сетивата!“

Така звучи поканата на Wine Canvas към всички влюбени двойки, които тази вечер ще пристъпят прага на Vila di Poletta-  домакин на арт-класа.

Посрещат ги усмихнатите момичета Грациела и Надя, помагат им да се настанят и да се почувстват уютно. А темата в деня на влюбените и Трифон Зарезан е „Просто любов“.

„За тази вечер сме приготвили един специален арт-клас за всички хора, които се обичат, които обичат виното и изкуството“ – споделя Надя Петрова и допълва: „Приготвили сме им специални платна под формата на сърце, което впоследствие ще могат да използват като подложка или да закачат на стената като украса. Всяка дама  ще получи от нас и лале в знак на уважение.“

Както винаги досега, на масата, освен палитра и четки, има и традиционната чаша вино и брускети. Двойките ще рисуват заедно, върху едно платно и това е начин те да се сплотят, да се обединят и да творят заедно. Няколко часа, отдадени на любовта си един към друг, през призмата на изкуството. Това е една различна вечер. Своеобразен социален експеримент, при който могат да усетят душите си, да се забавляват и да се почерпят. Любов, изкуство и вино.

Първата двойка, която приема предизвикателството да рисуват заедно, са Николета и Румен Иванови. Те са семейство от 2011 година. Тя присъства за втори път на събитие от този тип, а той – за първи. „Да съм до нея на всеки празник е празник“ – казва Румен и пожелава  повече положителни емоции, повече надежда и повече подобни събития да има в нашия град. 

„Повече компромиси един към друг“, допълва нежната половинка в семейството. „И да се обичат хората“ – изричат в един глас младите влюбени, понатрупали опит в брака, но запазили любовта си свежа.

Щипка любов, доза добро настроение, искрен смях и споделена емоция ще направят вечерта на влюбените двойки тази вечер наистина неповторима и специална.

А, кошницата, пълна с вино и ръчно изработени бонбони, която е подарък от партньор на Wine Canvas ще е изненадата на вечерта. За какво ли? Изненада!

c