Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Стаж и работа за младежи от региона на форум с местни и чужди компании

Предстои провеждането на тазгодишното издание на Международни кариерни дни 2020, чийто домакин е Висшето училище по мениджмънт в град Варна.

Над 20 български и чуждестранни работодатели ще очакват младите хора на Варна и региона.

Кариерното и стажантско изложение ще се проведе на 6 и 7 февруари 2020 г. във сградата на Висше училище по мениджмънт. Целта на събитието е да предложи различни програми за провеждане на стаж и възможности за работа на студенти, абсолвенти и млади хора от Варна и региона.

Потвърдилите участие в изложението са работодатели от над 20 местни и международни компании, опериращи в България, Испания, Великобритания, Нидерландия, Гърция и други, съобщиха от пресофиса на организаторите. Младите хора ще имат възможност да избират стажантски позиции и работни места в следните сфери - туризъм и хотелиерство, бизнес мениджмънт, маркетинг, аутсорсинг и други.

Сред регистрираните компании са: Barceló Hotel Group, ALEGRIA Hotels · Let´s Go Spain, The Ritz-Carlton (Abama), IPRACTICE COSTA BRAVA, Iberostar Group,  Waldorf Astoria Amsterdam, JOBTRUST, Sani/ Ikos Group – Greece, GR8 Recruitment (Jersey Islands), LRC Bulgaria (част от групата на ALTIDO), Easy Consult, INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, Animation World, Gehard Ltd. - Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.

Програмата на двудневния форум предвижда:

  • ден първи - част от работодателите ще презентират представляваните от тях компании и ще предоставят информация за обявените позиции и условията, на които трябва да отговарят кандидатите
  • ден втори - директни контакти между работодатели и студенти, както и провеждане на интервюта

Кариерните дни ще се проведат на 6-ти февруари от 9:30 часа и 7-ми февруари от 11:00 часа в Конферентната зала на Висше училище по мениджмънт гр. Варна - ул. „Оборище“, 13А, ет. 4.

Събитието е напълно безплатно, а организаторите очакват всички мотивирани млади хора, търсещи успешна професионална реализация, да се възползват от възможностите на форума.

c