Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Връчиха Fit Premium Hotel на "Фламинго Гранд" в Албена

За поредна година, един от най-големите немски туроператори, специализирани в СПА и Меди-почивките - Fit Reisen, връчи отличието Fit Premium Hotel на Фламинго Гранд хотел и СПА в Албена.

„Поредното признание означава, че гостите са доволни от качеството на услугите, които предоставяме. А това е най-важно за нас“, заявиха от Ръководството на ваканционно селище Албена по повод наградата.

През 2019 година, над 100 са били гостите от Fit Reisen, посетили Фламинго Гранд хотел и СПА.

Последователни в подхода си, мениджмънта на Албена затвърждава нееднократно заявеното от ръководството на дружеството, че залага на съчетанието между природните дадености в Албена и професионализма. Отзивите на клиентите на СПА Елементс затвърждават доброто впечатление, което от черноморския резорт се стремят да оставят в избралите го за своята почивка.

В СПА центъра гостите могат да се възползват от много процедури, сред които: класически китайски масаж, лечебни програми с билки, мед и йогурт, парна баня, сауна и калдариум и много други. СПА Елементс е свързан с топла връзка с Медика-Албена и с минералния басейн в хотел Добруджа, което го превръща в идеалното място за релакс през цялата година.

До края на февруари ще продължи обновяването на СПА центъра, който ще приеме следващите си гости в началото на март. Тогава те ще могат да се възползват от специални пакети за уикенд СПА и брънч, лечебно-оздравителни програми и други.

c