Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Организират публично обсъждане на бюджета на Община Тервел

Предстои представянето, обсъждането и приемането на бюджета на Община Тервел за 2020 година, съобщават от местната администрация. Основният финансов план е свързан с поставените цели, приоритетите, решаването на проблемите и подобряване условията на живот и услуги в общината.

Публичното обсъждане на  бюджета за настоящата година ще се състои на 22 януари /сряда/ от 15 часа в залата на Общината. Кметът инж. Симеон Симеонов отправя покана в него да се включат жителите на общината, представителите на бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, директорите на училища, читалищните настоятелства, представители на спорта и цялата общественост.

Заинтересованите лица могат да направят предложения и да изразят становища в деловодството на Община Тервел и в кметствата на населените места. Крайният срок е 22 януари. За постъпилите становища и предложения ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на бюджета при внасянето му за разглеждане в Общинския съвет.

c