Туризъм

Защо да изберем 5-звезден хотел за своята ваканция?

Ваканцията е времето, което копнеем да дойде, за да се откъснем от сивото ежедневие. Тя е онзи период от годината, който чакаме всеки ден, а когато дойде обикновено не искаме да свършва. Тя е наградата за усилията, които полагаме в работата си; светлина в тунела от досадни задължения, графици и срещи.

За да бъде ваканцията незабравима за цялото семейство, тя трябва да е специална. А какво по-специално от това да си подарите 5-звезден лукс и релакс на самия морски бряг във времето, в което умът ви празнува, а вие се отпускате и оттърсвате от сивотата на града?

Една от основните причини луксът да е 5 звезди е гаранцията за високо качество. Гаранция, че стаята ще е чиста, мебелите – луксозни, храната – вкусна, а обслужването ще ви накара да се чувствате като истинска кралска особа. Гаранция, че гледката ще е незабравима, а свободното време – изпълнено с положителни емоции на частния плаж или на басейна с неповторим изглед към лазурното море и безкрайния пясъчен бряг.

Хотел Амелия в Албена

Това са гаранции, които ви дава новият Амелия Хотел Албена 5*, който отваря врати през лято 2020.

Друга причина да си подарите 5-звездно изживяване точно в Амелия Хотел е неповторимата атмосфера на първия тематичен хотел в Албена. Усещане, че летите в облаците. Усещане, че пътувате назад във времето към първия презокеански полет, извършен от жена през далечната 1932 година. Усещане, че изживявате приключенския живот на смелата американка, отворила нова страница в световната история на авиацията.

Трета, но не последна причина да изберете Амелия Хотел за прекарване на отпуската си: хотелът се намира в Албена – ваканционното селище с най-чистия плаж и най-запазената природа на Българското Черноморие. Европейски курорт на спорта за втора поредна година, който ви дава възможност да упражнявате повече от 40 вида спортове за професионалисти и любители на активния начин на живот. Най-иновативна СПА дестинация в Европа с 4 модерни Меди- и СПА центъра с всичко необходимо да се погрижите за здравето и пълноценния си релакс. Място, в което всеки ден можете да се наслаждавате на богата културна програма, представена от десетки професионални музиканти, танцьори и актьори, даващи всичко от себе си да превърнат отпусата ви в едно наистина незабравимо изживяване.

Още ли се чудите защо да резервирате своята ваканция в новия хотел Амелия 5*? Възползвайте се от специалните оферти още сега – това е почивката, която заслужвате да си подарите!

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *