Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Годишен хороскоп за 2020 година

Каква ще бъде годината, която идва? Астрологията е точна наука и прави своите предсказания в зависимост от разположението на планетите през годината. Всяка планета има различни нива на проявление в живота на различните личности.

Основни фактори, които ще определят посоката през 2020г.:

Силното  присъствие на планети в знака Козирог ще определят основната линия през годината. Козирогът е  знак на отговорностите, кармата, постиженията, дългът, работата и кариерното развитие. Това е годината, в която всеки един може да постигне успех в личния си живот в една или друга тема ако положи усилия, постоянство и търпение. Това е годината на поставянето на ново начало.

Юпитер, планетата на късмета, изобилието, щастието е в знака Козирог, което е знак, че ще бъдем щастливи ако положим усилия. Въпреки, че Юпитер е планетата на разширението, Козирогът е строг, но справедлив  - влиянието му следва принципа „ На всекиго, според заслуженото.“

Управителят на Козирог, планетата Сатурн продължава своето движение през собствения си знак на управление - Козирог. Това е силен подчертаващ фактор, че успехът ни в материален аспект ще зависи от качествата на характера, в основата на които стои отговорността и търпението.  

Плутон в Козирог ще постави акцент върху необходимостта от трансформация на старите модели, които владеят живота ни.

2020 е година, която ще ни предостави необикновени възможности: тя е високосна; в числото на годината  два пъти се повтаря 20 или 2 - емоционална, пасивна, партньорска, споделена, силна необходимост от стабилност и сигурност.

2020 е една необикновена година, в която  ще се смесят стари и нови модели. Завършва един цикъл и започва нов. Силна и основополагаща година, а кой знае, може би с нея ще поставим началото на Ерата на Водолея. Всичко това зависи от общата енергия, която всички заедно можем да създадем. Това ще бъде лесен процес, ако всеки насочи фокуса към поемането на личната отговорност да бъде малко по-добър, отколкото е бил вчера.

ОВЕН

Девиз: Аз мога!

Цялата съвкупност от силните за годината планети, които са в знака Козирог се намират във вашия дом на постиженията, кариерното и социално развитие. Вие сте водачите, лидерите на зодиака. Това е годината, в която можете да се превърнете в лидери на собствения си живот, да достигнете до най-високата точка в своето развитие. Какво зависи от вас? През изминалата година имахте възможността да определите целите си за един по-дълъг период от време. През тази година можете да ги реализирате, но това ще стане чрез преодоляване на препятствия, важно е да знаете посоката и да не се отказвате. Ще се наложи да коригирате черти в характера си като липса на търпение и дисциплина. Ако положите малко повече старание в тази посока, ще постигнете резултата, който искате. През тази година използвайте опита, който имате, бъдете умерени и практични, не бързайте и избягвайте рисковете. Всичко, което правите, нека да има стабилна основа. Това е годината, в която можете да откриете своята мисия или призвание.

ТЕЛЕЦ

Девиз: Аз имам!

Да, наистина през тази година може да имате това, което е важно и значимо за вас. Изминалата година беше динамична за родените в първите дни на знака. Това доведе до съществени промени в живота ви. Уран, планетата свързана с промените е във вашия знак. През тази година ще се наложи да следвате вътрешните инстинкти и да им се доверите за посоката. Търсенето на смисъла на живота, истината и промяна в идеалите, ще доведат до пренареждане на приоритетите ви. Това е годината, в която е необходимо да си поставите целите за един по-дълъг период от време. Събитията, които ще се случат  при мнозина, ще внесат промяна в мирогледа, а за други годината е свързана с много пътешествия или промяна в образованието. Движещите сили във вас ще бъдат разнопосочни: силно желание за промяна ще се бори със силно желание за запазване на съществуващото. Бъдете мъдри, поемайте разумни рискове. Планетите в Козирог ще ви помогнат да бъдете практични и усърдни за постигането на желаните резултати. От средата на годината ще започне промяна в кариерното ви развитие, основната ви дейност се нуждае от преструктуриране или това е възможност за промяна на попрището, призванието. Трайни резултати или яснота  относно това как, накъде и по какъв начин да стане това, ще имате към края на годината.

БЛИЗНАЦИ

Девиз: Аз мисля!

Динамична ще бъде годината за вас, но тъй като сте въздушен знак, всяка  промяна може да бъде източник на нови идеи, вдъхновение, нова посока. До голяма степен тази година е продължение на процесите, които се задвижиха през миналата година. За едни основната посока ще бъде свързана с личностно развитие и получаване на нови знания, довършване на образование или нова посока свързана с чужбина, изучаване на чужди култури, пътешествия и разширяване на вътрешния кръгозор. Тенденцията в тази посока ще се разширява и през 2021г. За други представители на знака, тези, които създадоха нови партньорски отношения през 2019 г. новата година ще носи основно развитие на партньорствата. Юпитер ще ви подкрепи щедро, от вашите партньори може да очаквате подкрепа, както морална, така и финансова. Сатурн и Плутон също продължават своя транзит през сложния и изпълнен с мистика осми дом, дом на трансформацията, сексуалността, страховете, парите и подкрепата, партньорските отношения, но в тяхната дълбочина. Събитията през година ще задвижат механизма на трансформация на всички стари и ограничаващи ви модели на поведение и мисли. Бъдете креативни, взаимодействайте и създавайте живота си. Това е годината, в която вие с вашето слово можете да окажете съществено влияние в живота на другите, вашите близки, групи и общества.

РАК

Девиз: Аз чувствам!

Ако  през  2019 г. основният ви фокус беше свързан с работата или кариерното ви развитие, то през 2020 г. темата се измества към вашите партньори и отношения с тях. За някои това е годината, в която ще срещнат своята сродна душа, а други - нови бизнес партньори, с които в следващите години заедно ще постигате финансов успех.  Бъдете отговорни към партньорите си, научете се да се доверявате. Новата година ще ви накара да промените ценностната си система, за  да постигнете баланс и равновесие между вашите приоритети и тези на партньора, а ако успеете да изградите здрава основа, то тя ще бъде трамплин в живота ви за дълъг период от време. Това е годината, в която може да  преоткриете вашите  таланти, а това ще ви донесе популярност и медиен успех. През тази година ще се наложи да преодолеете трудностите и пречките в изграждането на стабилни взаимоотношения. Това е година, в която ще се наложи да поемете отговорност към вашите партньори. В същото време 2020 г. е ексклузивна за вас. Доверете се на вътрешният си глас и следвайте посоката: смяна на средата ви на съществуване, сбъдване на мечта, издигане в служебната йерархия или занимания в групи, осъществяване на идеали, възможности безкрай като необятните възможности, които Вселената ни предоставя. Чувствайте, усещайте, движете се в ритъма на Природата. До голяма степен една част от събитията са предопределени от Съдбата. Ще ви бъде по-лесно ако приемете промяната.

ЛЪВ

Девиз: Аз Съм!

През тази година въпреки,  че сте знак свързан със свободното време, любовта и забавленията, ще се наложи да приемете промените в живота си. Динамиката на времето ще ви поднесе изненади, които ще променят основния ви стереотип и начин на живот. Работата и кариерното ви развитие ще ангажират вниманието ви и ще изискват да поемете нови отговорности към тях. Започналата тенденция за разширяване на основната ви дейност ще продължава, но ще се наложи да разпределите енергията си към вашите основни партньорства, лични и делови. За някои от вас това е годината, в която ще създадат семейство. Това е година, в която здравето ви ще се подобрява, а енергията ще нараства. Някои от вас през 2020 г. могат да достигнат до своята  мисия в живота.  

ДЕВА

Девиз: Аз служа!

Макар че основната ви линия в живота е свързана с това да служите и помагате на другите, 2020г. ви е подготвила изненада. Това е годната, която можете да посветите на себе си, на любимите си занимания, на децата си. Това е годината, в която ще имате възможност повече да почивате и да се забавлявате. Планетата на щастието и късмета Юпитер се намира в едни от най-красивите теми на живота: любов и романтика. Радостните поводи през година ще бъдат в повече.  За творците това е силна и вдъхновяваща година, за други раждане на дете или занимания с децата ви ще ви донесат много положителни емоции. Това е годината, в която можете отново да пресъздадете себе си и живота си по един нов начин така, както ви харесва. През тази година ако не сте удовлетворени от своята основна кариерна дейност, ще имате възможност да пренасочите енергията си към нови възможности. За други, които вече имат стабилна и обичана работа това е годината, в която ще въведете промени или ще създадете нова визия на дейността си. Радвайте се на живота и се научете да се отпускате и забавлявате. Подарете си година,  в която да бъдете под светлините на прожекторите!

ВЕЗНИ

Девиз: Аз се колебая!

Новата 2020 г. ще бъде силно емоционално оцветена. Ще се наложи да балансирате живота си и да поддържате равновесието в две важни области за вас: работа, кариерно развитие- дом и семейство. Промените и в двете направления започнаха през 2019 г., сега през 2020-та ще има последни процеси на разместване на пластовете. Въпреки дълбоките вътрешни конфликти, годината ви носи късмет и придобивки най-вече в областта на дома - това може да бъде свързано с покупка на имот, дом или подобрения в тези сфери. Ако нямате семейство, сега е годината, в която можете да постигнете успех в тази посока. През месеците март- юни ще бъде активирана още една важна тема: любов и деца. За някои това е годината, в която ще срещнат любовта, ще създадат дете, а други това е творчески, креативен период. За някои от вас това е годината, в която пределите на родината ще бъдат малки, за да изявите своя потенциал. Възможни са промени, свързани с образованието, вярванията и идеалите ви. Бъдете решителни и смели, за да задвижите живота си в посоката, която ви харесва.

СКОРПИОН

Девиз: Аз искам!

Силни, страстни и целеустремени, вие сте знакът на трансформацията и промяната. През миналата година вашият планетен управител, Плутон съвместно с планетата на кармата, Сатурн поставиха пред вас необходимостта от трансформация и поемане на отговорност в областта на менталните процеси и дейности: от начин на мислене, взаимодействие и общуване, образование, договори и пътувания, взаимодействие с вашите братя и сестри. Като знак, който е свързан с невидимият свят, е възможно да  сте осъзнали силата на вашите мисли и енергията на думите. Трансформационните процеси в тези направления продължават, но тук идва на помощ Юпитер, който ще внесе нотка на улеснение. Начинът ви на мислене ще стане по-позитивен, а в отношението си към другите ще бъдете подкрепящи и покровителстващи. Бъдете внимателни в подбора на думите си, имате способността да ги материализирате. От средата на годината ще се активира и друга тема в живота ви: семейство и дом. Възможно е да се наложи да решавате имотни казуси или да поемете нови отговорности към членовете на вашето семейство. Партньорските ви отношения са в процес на промяна.  При някои промяната е свързана с поставяне на ново начало, а при други слагане на край на нещо, което е изчерпало своята форма. Използвайте силата си да създавате, бъдете творци и създайте живота си като използвате магията  на словото!

СТРЕЛЕЦ

Девиз: Аз се прицелвам!

В продължение на една година,  вие бяхте късметлиите на зодиака. Това съвсем не означава, че всичко е било гладко. Това, което сте започнали през миналата година сега ще започне да дава своите първи резултати. Плеядата планети в знака Козирог ще ви накара да продължите с отговорностите, дисциплината и постоянството, а това ще внесе промяна във вас самите, която ще окаже положителен ефект върху финансовото ви състояние. 2020 е годината, в която ще изследвате талантите си и ще продължите с определянето на основните ви приоритети. Темата финанси ще продължи да бъде активна. Предпазвайте се от финансови рискове, избирайте внимателно къде ще инвестирате. При някои съдбата ще предизвика неочаквани обрати.  Започналият процес на промяна във вашата основна дейност ще продължи,  за някои от вас това ще бъде нова посока в кариерното ви развитие, а за други дейност, която ще ви осигури повече свободно време. От средата на годината ще се наложи да поемете отговорности към вашите партньори и взаимодействие с тях. Следвайте целите си и насочете енергията си към тяхното постигане!

КОЗИРОГ

Девиз: Аз използвам!

При вас има добра новина, към цялата плеяда от планети във вашият зодиакален знак, Козирог, които предизвикват необходимостта от кардинални промени се включва и Юпитер, планетата на щастието, който ще внесе надежда и оптимизъм в живота ви. Положителната енергия, която ви завладява, ще ви помогне да продължите своя път. Новата 2020 г. ще предизвика и създаде условия за кардинални промени в живота ви. Това, което започнете, ще продължи своето развитие още 18,5 г. За да бъдете успешни, през тази година е необходимо да сте уверени в самите себе си. Вие имате качествата: дисциплина, отговорност, трудолюбие, търпение. Тези качества ще бъдат толерирани през тази година  и ще водят до успех при всеки, който ги притежава. Необходимо е да бъдете по-уверени и да следвате своите цели. До средата на годината темата, свързана с партньорските ви отношения, ще продължава да ви вълнува. Именно чрез тях вие правите промените на личностно ниво. Друг акцент през годината ще бъде вашата постоянна дейност и взаимодействие в колектив. Приемете живота и неговите възможности за промяна, научете се да се отпускате и да се забавлявате.

ВОДОЛЕЙ

Девиз: Аз знам!

Тази година ще бъде естествено продължение на предходната. Процесите, които започнаха през 2019 г. в основните направления: работа, кариерно развитие и дом и семейство, ще получат своята завършена форма през 2020 г. Сложна година, но тя ще бъде такава за всички зодиакални знаци, с тази разлика, че вие ще се вълнувате и преживявате страданията на хората около вас. Голяма част от събитията през годината ще са естествен резултат от минали ваши взети или отложени решения. Управителят на съдбата през тази година ще премине във вашият зодиакален знак. Отговорности, отговорности, но този път ви води към самите себе си. Приключвате един цикъл от живота си и ще имате възможност да започнете отново, по един нов, по-осъзнат и съзидателен начин. През втората половина от годината акцентът (в продължение на 18 месеца) ще се премести към темите, свързани с творчество, вдъхновение, любов. За някои от вас това е среща със сродната душа, която ще остави силно и трайно влияние в живота ви. За други това е създаването на собствен бизнес, в който ще изразите своя потенциал. Бъдете креативни, вдъхновени и направлявайте своя живот в посоката, която сте избрали.

РИБИ

Девиз: Аз вдъхновявам!

През изминалата 2019 г. се наложи да проявите повече усилия, но успехът, който постигнахте е повече от желаното. През тази година можете леко да се отпуснете. Сега ще се радвате на резултатите от положените усилия, но все пак тъй като успехът през годината за всички ще зависи от дисциплината и постоянството, не се отпускайте напълно. Поради натоварен работен график може да страдате от липса на свободно време, но от друга страна ще чувствате удовлетворение от сбъдване на мечта, или от подкрепата на вашите авторитети, родители или приятели. Това е годината, в която ще смените своята основна среда, ще търсите своите съмишленици, ще създавате или участвате в организации. През тази година ще имате възможност да създадете нови приятелски връзки или да откриете своите истински приятели. От средата на годината отговорностите ви ще бъдат разпределяни между работните ви ангажименти и създаването  или укрепването  на връзките във вашето семейство. Бъдете уверени и вдъхновяващи! Вярвайте във вашият успех!

Нека годината бъде успешна и изобилна за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

manager.bg

c