Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Започва работата по проекта за обемни букви „Аз обичам Добрич“

Събраните по време на първия рожден ден на младежките клубове Интеракт и Ротаракт средства за каузата – изработване на надпис от обемни букви „Аз обичам Добрич“, са почти 3400 лв. Това съобщи президентът на Ротаракт Християн Христов. По думите му, това ще позволи да започне работа по проекта.

С Община Добрич предстои да бъде анализирано потенциалното местоположение и детайлите за буквите. 

Първият рожден ден на двата новосформирани младежки клуба - Ротаракт и Интеракт се осъществи с подкрепата на много спонсори, сред които Рекламна агенция "Фолиарт", Книжарница "Марина", Fashion Outlet "Kavert", Магазини за цветя "Далия", Магазин за вино "Stories&Wine", Къщата на Виното, Висше Училище по Мениджмънт (ВУМ), Община гр. Добрич, Ротари клуб Добрич, Villa di Poletta, ОП "Център за защита на природата и животните" и фирма "ДИК-93-ДТ" ЕООД. 

Обединени от кауза „Аз обичам Добрич” Интеракт и Ротаракт празнуваха рожден ден

„Искаме отново да благодарим на всички гости, които ни уважиха и подкрепиха каузата за обемни букви. Специални поздрави на клуб "Inner Wheel", както и Лайънс Клуб, Добрич. Напомняме, че основните ни фондо-набирателни средства включваха:  Коледен базар с ръчно изработените артикули на "Свещници и други вълшебства от ПриРодата/Галя Тодорова", Томбола с много еко награди, Търг с различни артикули, саксийни цветя от "Далия" и моментни снимки“, сподели още Християн Христов. Той апелира, ако има и други желаещи да подкрепят каузата, да се свържат с клубовете. 

c