Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Разясняват Програмата за саниране на блокове в Ген. Тошево

Разяснителна среща във връзка с обявените условия, при които може да се кандидатства за безвъзмездно финансиране по процедурата „Подкрепа за енергийна ефективност в опорни центрове в периферните райони“, организира Община Генерал Тошево. От общинска администрация отправят покана, на срещата да вземат участие собствениците на апартаменти в многофамилни жилищни сгради.

В края на месец ноември, от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. бяха обявени основните насоки по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез подбор на проекти „Енергийна ефективност в периферните райони-3“. Както Про Нюз Добрич писа, минималният размер на финансирането за проектно предложение е 200 000 лева, а максималният размер по всеки индивидуален проект не може да надхвърля 1 500 000 лева.

С до по 1,5 млн. лв. могат да санират сгради в Ген. Тошево

Срещата ще се проведе на 13 декември (петък) от 17.30 часа в зала „Йордан Йовков“ на първи етаж в сградата на Общинската администрация в Генерал Тошево. На нея ще бъдат разяснени начините, стъпките и редът за кандидатстване.

c