Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Преди студентския празник Колеж - Добрич връчва дипломи

Дипломите на бъдещите информатици, педагози и специалисти в областта на растителна защита от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ Колеж-Добрич ще бъдат връчени днес от 10,30 часа в Огледална зала „Нели Божкова”.

Диплом ще получат завършилите висше образование с образователно- квалификационна степен професионален бакалавър, както и завършили магистри в съответното професионално направление.

На тържествената церемония ще ги приветства ректорът на Шуменския университет проф. д.и.н. Георги Колев и проф. д.м.н. Николай Янков - директор на Колежа.

В Колежа се обучават около 400 студенти в специалностите - Информатика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и чужд език, Предучилищна педагогика и чужд език и Растителна защита.

Дипломи ще бъдат връчени на 147 абсолвенти, от които 104 професионални бакалаври и 43-ма магистри. Да им пожелаем успешна реализация, здраве и да продължат по пътя на личностното си развитие и усъвършенстване.

c