Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Албена с приз за едно от 10-те най-добри места за СПА туризъм в света

Ваканционно селище Албена получи поредно признание за качеството на предлаганата туристическа услуга, нареждайки се сред 10-те най-добри дестинации за СПА туризъм в света.

По време на престижния фестивал Hot Spring, който се проведе за четвърта поредна година в Китай, "Албена" получи приз за една от най-добрите СПА дестинации през 2019. Сред отличените са още три комплекса в Европа – "Хевиз" от Унгария, "Виши" от Франция и "Бад Пирмот" от Германия.

Това е поредното отличие за Албена като СПА дестинация, след като в началото на годината комплексът беше отличен като най-иновативна СПА дестинация в Европа, а през септември получи и награда за най-добра СПА дестинация в България.

Албена е най-добрата СПА дестинация за 2019 година

Комплексът разполага с четири СПА и меди центъра. Това са - „Медика Албена“, „Елементс СПА“ във „Фламинго Гранд Хотел и СПА“, „Сенсис СПА“ в „Маритим Хотел Парадайс Блу“ и „Ралица“ в хотел „Примасол Ралица Суперор“.

"Всеки един от центровете е оборудван с високотехнологична апаратура, а в тях работят доказани специалисти. Благоприятните природни условия в района, чистият въздух и здравословната храна са основните фактори, които привличат гостите ни. Клиентите ни имат възможност да се възползват в максимална степен от разнообразните СПА и медицински процедури, които СПА центровете предлагат", коментираха от ръководството на "Албена".

c