Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Поп идолът Миро от Добрич с нова песен – „Пепел” /+видео/

Поп звездата Миро, който е родом от Добрич, представи новия си сингъл „Пепел”. Телевизионната премиера на видеоклипа, режисиран от певеца, беше в ефира на "Здравей, България".

Лайтмотивът е “Заслужавам любов - ти не даваш това”.

Песента и видеото към нея бяха споделени в 22:11 часа на 22 ноември, петък, в YouTube канала на Миро, като през уикенда натрупа около 110 000 гледания. Те продължават да нарастват и парчето влезе в топ тренда на сайта за видео споделяния.

Режисьор на видеото отново е Миро, след като “Печат от моята душа” му донесе номинация и впоследствие награда като режисьор на видео в ГМН на БГ Радио 2019.

В клипа ще се насладите и на музата на Миро - Ваня Билева, позната от хитовете му “Губя контрол когато” и “Върха на планината”.

“Пепел” е втората реализирана песен на Миро с италианския продуцент Филаделфо Кастро /след “Сувенир”/ и първа с номинираната за латино Грами автор на песни Джесика Саранго.

„Работя с хора, на които се възхищавам. Да режисираш музикален клип не е като да режисираш представление. Когато правиш видео на музикално произведение, кой би могъл да го усети по-добре от този, който го изпълнява? В случая аз не съм автор на тази прекрасна песен. Това е второто ми парче с Филаделфо Кастро”, сподели Миро.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=pE4r3yGajgU
  • Музика - Джесика Саранго / Jessyca Sarango
  • Текст  - Джесика Саранго / Jessyca Sarango
  • Аранжимент -  Филаделфо Кастро / Filadelfo Castro
  • Режисьор – Мирослав Костадинов
  • Оператор -  Иво Пейчев
  • Продуцент - EMMA MUSIC.

Източник: nova.bg

c