Общество Тервел

Новият кмет на Тервел инж. Симеонов обяви екипа си

Приключи работата по формиране на екипа на новия кмет на Община Тервел. Инж. Симеон Симеонов ще има двама зам.-кмета.

От днес, 26 ноември , започва работа Велчо Велчев. Той е роден на 18 март 1993 година. Живее в Тервел. Завършил е Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов и е бакалавър по специалността „Стопански и финансов контрол“. Средното си образование завършва в ПГТО „Дочо Михайлов“ в Тервел с придобита квалификация „Техник по автоматизация – III-та степен“. Занимавал се е със собствен бизнес в продължение на седем години. Беше избран за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ.

Велчо Велчев поема ресор „Регионално развитие и хуманитарни дейности“. Младият зам.-кмет ще се занимава с дейностите, свързани с деца и млади хора – образование, спорт, извънкласни форми за работа, а така също и със социалните услуги в общината. В този ресор работата е организирана в две дирекции и звена към тях. Дирекциите са „Образование, култура, младежки дейности и ритуали“  и „Човешки ресурси, социални услуги и екология“.

Поста си на зам.-кмет запазва Дияна Илиева. Тя поема ресор „Финанси и благоустройство“. В този него са включени три дирекции: “Финанси и местни приходи“, „Общинска собственост, териториално и селищно устройство“ и „Административно, правно, информационно обслужване и обществени поръчки“. Дияна Илиева ще продължи и работата си по проекти с външно финансиране.

Георги Русенов от Тервел, юрист, поема овакантения в края на миналата година пост на директор на дирекция „Общинска собственост, териториално и селищно устройство“. Всички останали  директори на дирекции в общината продължават своята работа в новия кметски екип, изпълнявайки досегашните си задължения. Милена Пенева е директор на дирекция “Финанси и местни приходи“, Миглена Иванова – директор на дирекция „Човешки ресурси, социални услуги и екология“, Севдалина Колева – директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и ритуали“  и Драгомир Димитров – директор на дирекция „Административно, правно, информационно обслужване и обществени поръчки“.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *