Сряда, 17 април 2024

17.04.2024

Последвайте ни

Красивата Ирена от Добрич се представи достойно и е сред ТОП 10 на „Мис България”

Красивата 19-годишна Ирена Иванова от Добрич спечели сърцата на публиката на конкурса „Мис България” 2019, който се проведе преди дни в София.

Тя заслужи мястото си сред най-красивите българки, след като в началото на септември завоюва титлата „Мис Созопол 2019 г.“

Ирена Иванова е на 19 години от Добрич. Висока е 1,75 м, а мерките й са 84/69/93. Четири години е тренирала художествена гимнастика в клуб „Мик Гергана 90” с треньор Йовка Няголова. От 8-годишна танцува народни танци, като по-усилено започнала да танцува  в СУ „Св. Климент Охридски”, където неин преподавател е била Гергана Димитрова. Тя е студентка в първи курс в Икономическия университет град Варна, специалност Аграрен бизнес.

Конкурсът „Мис България“ 2019 се проведе в зала Рейнбоу Плаза в София.

„Подготовката ни за конкурса се проведе в ски градчето ни Банско в „Гранд хотел Банско”. Както всяка година, така и през тази, конкурсът се ангажира с конкретна социална или екологична кауза. Тази година каузата беше в защита на планетата ни от Глобалното замърсяване - екологичен проблем №1”, сподели след събитието за Про Нюз Добрич Ирена.

Красавица от Добрич е сред кандидатките за титлата „Мис България“

На конкурса момичетата са дефилирали с бански костюми с марката „Dellfina” и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са били предоставени от „Сара Пен”. Официален фръзьор на „Мис България” е „Christian of  Roma”, а за грима са се погрижили от „Proface”, разказа добричлийката.

Титлата тази година спечели 23-гoдишнaтa coфиянкa Рaдилeнa Чaушeвa, а нейна подгласничка стана Румяна Данаилова от Варна.

„Считам, че всяко от момичетата заслужаваше да спечели титлата, всички положихме много усилия и старание по време на подготовката. Аз лично много се радвам, че точно с тези прекрасни момичета преживях това невероятно събитие. В крайна сметка, мисля, че не титлата е най-важна, а че успяхме да пренебрегнем конкуренцията между нас и да изградим приятелство, което да запазим и след конкурса. Мисля, че победата е за всички нас”, сподели Ирена.

Счита, че се е представила достойно, а успех е и това, че е успяла да влезе в класацията ТОП 10 на претендентките на „Мис България”.

Красавицата от Добрич сподели, че продължава със своите ангажименти и с образованието си. И добави: „Радвам се, че имах възможността да участвам в това грандиозно събитие!”

c