Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Гимназия от Добрич участва в надпревара за книги за 3 000 лева

СУ “Свети Свети Кирил и Методий” в Добрич участва в кампанията “Истории за споделяне” на Kinder Milch Schnitte. Училището има шанса да получи 3 000 лева за обновяване на библиотеката си с книги.

От учебното заведение молят всички, които имат ентусиазъм, да ги подкрепят и да гласуват в сайта www.kinder.com. Краят на гласуването ще настъпи в 23.59.59 часа на 15 ноември.

В кампанията „Истории за споделяне” участват държавни и общински училища в България, които са се регистрирали на сайта. Първите 15 учебни заведения с най-много гласове ще спечелят книги за техните училищни библиотеки на стойност 3 000 лева. Дарените книги ще бъдат избрани от всяко училище от предварително зададен списък с подходящи заглавия. Задължително условие за осъществяване на дарението е учебното заведение да има активна училищна библиотека.

Награди ще получат и 15 потребители, регистрирали училище, което е попаднало в топ 15 на училищата с най-много гласове. Наградите са индивидуален кът за четене, съдържащ пуф стол, лампа и колекция класически книги.

c