Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Двоен благотворителен концерт на талантите от ЕГ "Гео Милев" в Добрич

Превърналият се в традиция благотворителен концерт на талантите от Езикова гимназия "Гео Милев", през тази година ще бъде двоен. Първото представяне на тазгодишната продукция "Парченца от пъзела" ще бъде тази вечер (13 ноември) от 18:30 часа на сцената в Концертна зала на Младежки център "Захари Стоянов" - Добрич.

Припомняме, че през миналата година, шоуто на гимназията, което беше озаглавено "Палитра от таланти" пожъна невероятен успех и залата се оказа малка, за да събере всички желаещи да присъстват на представлението.

През тази година, организаторите предвидливо са планирали второ издание на продукцията - за всички, които няма да има възможност да присъстват на 13 ноември.

"Поради огромния интерес към концерта на 13.11 билетите вече са изчерпани и продажбата им е спряна. Съвсем скоро, ще бъде обявена втора дата за същия концерт, на който ще могат да присъстват всички, които не са успели да дойдат на първия. Извиняваме се на всички, които няма да успеят да видят съучениците си на сцената в сряда, но по-важното е, че съвсем скоро ще имате втора възможност да го направите. Благодарим Ви за разбирането", написаха организаторите от Ученическия съвет на ЕГ "Гео Милев", в отговор на големия брой брой запитвания от желаещи да са част от тазгодишната продукция.

c