Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Нов успех за младите надежди на "Устрем", този път срещу "Атлетик"

Футболните надежди от ФК "Устрем" (Дончево) продължават с победната серия, този път срещу връстниците си от ФК "Атлетик" (Провадия). Срещата от VIII редовен кръг в Междуобластната група U17 се проведе в хубаво за игра време на 4 ноември на стадионна в Дончево.

В пореден мач, възпитаниците на Иван Коев показват хъс и характер. За победата на тима с 4:1, с по две точни попадения се отчетоха капитана Георги Иванов и Николай Стефанов, който с перфектна асистенция с пас от над 40 метра вдигна на крака феновете на стадиона. С две успешно отиграни асистенции се отчете и Антон Йорданов.

В следващия IX кръг момчетата на Иван Коев почиват, а на 16-и ноември приемат състава на "Калиакра 1923" (Каварна). Отбора заема 4-тата позиция в таблицата за временното класиране, само на 1 точка зад водача "Септември 98" (Тервел). В последната среща между двата тима, "Устрем" успя да се справи със "септемврийци", побеждавайки с 2:1. Попаденията за дончевци бяха реализирани отново от капитана Георги Иванов и Николай Стефанов.

c