Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Чудото стана! Бодибилдър от Каварна влезе в световния PRO елит

Чудото стана! Това написа в профила си 47-годишният български бодибилдър Николай Рашков от Каварна, след невероятното си представяне в тридневната турнирна надпревара Wings of Strength ROMANIA MUSCLE FEST PRO AM.

"Ники, гордеем се с теб... Ти си моят герой... Не можем да те стигнем... Невероятен си..." са само част от стотиците коментари, които засипаха Николай Рашков след като беше избран да стане част от световния Професионален елит в бодибилдинга.

Над 300 участника демонстрираха завидно телосложение и умения на подиума през трите дни - от 1 до 3 ноември, по време на световното Експо в Букурещ, Румъния. В елиминационната фаза, всички участници - мъже и жени имаха на разположение 30 секунди за да демонстрират фигура в поза, както и всяка мускулна група от структурата на тялото си.

С " Искрено се радваме за теб! Ники стана Професионалист. Браво приятел, чакат ни още нови върхове!", го подкрепиха най-близките му приятели и колеги след страхотното представяне и влизането му сред професионалистите в Международната федерация по бодибилидинг IFBB Professional League.

Снимки: Nikolay Rashkov

c