Спорт

Първо регионално дерби между “Добруджа 07” и “Черно море”

Днес от 18:00 ч. във варненската Спортна зала “Христо Борисов” ще се изиграе първото регионално дерби за новия сезон в Суперлигата, между волейболните състави на “Добруджа 07” и “Черно море”. Следващата среща между двата тима ще е в XIV кръг – в началото на месец февруари 2020 година, когато “Добруджа 07” ще е домакин.

Преди началото не днешния двубой, възпитаниците на Пламен Христов може да се каже, че са вече влязоха в игрови ритъм след двете безапелационни победи, постигнати в първите два кръга от началото на редовния сезон. “Зелените” заемат временната 4-та позиция таблицата, с пълен точков актив и в очакване на първите по-сериозни трудни противници от борещите се за местата в челото на Суперлигата.

От друга страна, домакините от “Черно море” все още нямат записана победа, макар и двете си срещи до момента да изиграха пред родна публика. Отрицателен трипъл едва ли ще се понрави особено на верните фенове на “моряците”.

Останалите двубои, които ще се изиграят в Суперлигата през днешния ден и на 31 октомври са:

  • от 18:00 ч. Славия – Арда, в зала “Панайот Пондалов”
  • от 18:00 ч. Пирин – Нефтохимик 2010, в зала “Септември”
  • от 18:00 ч. Дунав – ЦСКА, в зала “Дунав”
  • от 18:15 ч. Марек Юнион Ивкони – Монтана, в зала “Спортна”

Последната среща от трети кръг в Суперлигата ще се изиграе на 31 октомври от 18:30 ч. между съставите на Левски и Хебър в столичната зала “Хр. Ботев”.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *