Водещи новини - дясно Общество Политика

Петкова: Общата ни цел е децата ни да поискат да останат в Добрич

Надежда Петкова – кандидат за кмет на град Добрич, подкрепена от Местна коалиция ГЕРБ /СДС/ се обърна с изявление към гражданите, излезли през вчерашния ден да упражнят правото си на вот и да заявят гражданската си позиция:

Благодаря на всички, които гласуваха на 27 октомври и ни подкрепиха!

Благодаря на всички, които със своя вот показаха отговорност и ангажираност към съдбата на града ни. Отговорност към родителите ни, към децата ни и бъдещето на Добрич.

Благодаря на всички, които повярваха в нас и показаха желанието си за промяна! Това ми дава сила и увереност, че има надежда за Добрич.

На всички, които видяха в моите предложения верния път и пожелаха да го извървим заедно с надеждата за град, с който да се гордеем.

Подкрепата в този момент ме мотивира още повече и отговорността ми пред вас е още по-голяма.  

Направихме първата стъпка към победата. ГЕРБ  е водещата политическа сила в Добрич.

В края на седмицата ще направим и решителната втора стъпка. За да постигнем общата ни цел – децата ни да искат да останат или да се върнат в Добрич.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Follow Me:

Related Posts

  1. Валерия says:

    Изключително позитивна дама. Категорично подкрепям и се надявам да се справи със сегшания кмет. А и е факт, че ГЕРБ подкрепя свойте кметове и ако някой иска в общината да влязат пари, то това е един от начините. Другия е, че тя е специалист по създаването на евро проекти и може да донесе доста дивиденти на град Добрич

  2. малко Фандъче says:

    Целта е благородна. Редно задържането на младите да е първи приоритет за всички кандидати, без да се спори дали е важно или не. Петкова прави добро впечатление през цялото време на кампанията си със сдържаност и с това, че не дава обещания, жената поема конкретни ангажименти. Успех и пожелавам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *