Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Йордан Апостолов: Гласувах за един по-добър Добрич

„Гласувах да един по-добър Добрич. Гласувах за това децата ни да бъдат тук. Гласувах за това градът да не е пропит от корупционни схеми”. Това заяви кандидатът за кмет на Добрич на Местна коалиция „НФСБ / АБВ, ЗС Ал. Стамболийски, ЗНС/“ Йордан Апостолов. Той даде своя вот в избирателна секция в СУ „П. Р. Славейков”.

По думите му е гласувал за достойния живот на възрастните хора, за това добричлии да бъдат доволни и да могат спокойно да ходят по улиците на града ни. „Гласувах за детските площадки, които ще изградим. Гласувах за всички добричлии, които обичам и уважавам”, каза още Апостолов.

Кампанията беше тежка, напрегната, изпълнена с доста провокации, с това да бъдат очернени кандидатите, но не толкова пряко пред вас, медиите, а чрез подмолни действия от различни опоненти, заяви кандидатът за кмет. „За разлика от това, ние казахме само истини, но тези истините болят. Защото това, което сме изрекли, бяха само факти и неща, които всички ние, гражданите на Добрич, виждаме ежедневно”, допълни той.

Йордан Апостолов изрази очакванията си „всички трезвомислещи хора днес да вземат своето правилно решение ако искат градът ни да не е обладан от този или онзи кръг”.

c