Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Нова книга: Клинт Истууд

Eкипът на книжарница “Хеликон” в Добрич подбра за читателите на Про Нюз Добрич едно от новите заглавия – "Клинт Истууд" на Дъглас Томпсън

Клинт Истууд е истинска жива легенда. Вече над петдесет години той властва в Холивуд, а успехите му на екрана и зад снимачната камера са му осигурили място в историята на киното наравно със суперзвезди като Марлон Брандо, Джон Уейн и Робърт де Ниро... „Клинт Истууд“ ни разкрива човека зад мита. Авторът на бестселъри Дъглас Томпсън ни представя ексклузивни интервюта със звездата, за да ни обрисува цялостен портрет на забележителния актьор и режисьор. „Клинт Истууд“ ни показва върховете в достиженията на една от най-големите знаменитости в историята на филмовото изкуство още от най-ранните му дни – от изявите му като статист за седемдесет и пет долара на седмица до режисьорския му триумф „Момиче за милиони“.

Дъглас Томпсън е автор на повече от двайсет книги. Биограф, писател и международен журналист, той е редовен сътрудник на големи печатни издания по целия свят. Книгите му, издадени на десетки езици, включват антология на известни холивудски личности, както и поредица от биографии, превърнали се в бестселъри. Дъглас Томпсън разпределя времето си между Лондон и Лос Анджелис.

c