Водещи новини - дясно Общество Спорт Храна и напитки

„Изида” изненада участниците на Маратона в София с пълен камион със сладолед

Добричката фирма „Изида” ООД – един от най-големите производители и дистрибутори на сладолед в България, беше официален партньор на Маратона на София, който се проведе в неделя. Той е едно от най-масовите спортни събития в България. В 36-то му изданиевзеха участие около 5 000 състезатели отт 52 страни. Наред с любителите бегачи от масовия старт, в маратона участваха и дузина елитни атлети от България и други държави, които се състезаваха на 3 дистанции, по напълно ново трасе, пред погледите на многобройна публика от софиянци и гости на столицата.

За всички финиширали имаше медали и много изненади, сред които беше и цял камион със сладолед, предоставен от „Изида” ООД. Участниците в събитието, публиката и гостите на VIP зоната имаха възможност да опитат два вкуса сладолед Häagen Dazs, който е дистрибутиран в България от „Изида” ООД. Приятната изненада очакваше маратонците, финиширалите атлети и публиката в зоната старт-финал и зарадва всички в прекрасния есенен ден.

Освен маратоните на София и Варна, „Изида” ООД традиционно подкрепя спорта в България. Компанията участва в редица важни турнири от волейболния календар в страната, подпомага състезание по колоездене и вече 12 години организира престижния тенис турнир „Izida Cup”, под егидата на Международната Тенис Федерация ITF. „Изида” ООД e партньор на Националния отбор по волейбол повече от 10 години. Дългогодишното подпомагане на волейбола в страната е част от корпоративната политика за социална ангажираност на семейната компания с българския спорт и е в унисон с целта на FIVB за утвърждаване на волейбола като семеен спорт No 1 в света.

„Изида” ООД има изградена спортна база в Добрич, където е базирано и собственото производство на сладолед. Фирмата предлага на българския пазар широко портфолио от сладоледи с традиционен български вкус и високо качество, което остава непроменено през близо 25 годишната история на „Изида” ООД. Серията Old Time Izida, които спечелиха наградата на потребителите за „Продукт на годината 2019” в категория сладолед, се произвеждат по специални рецепти без добавени растителни мазнини и в които се използват само естествени аромати и оцветители. През последните години „Изида” ООД е партньор на българския пазар на два международни производителя – компанията с близо 100 годишна-история в производството на сладолед – Mars Ice Cream и Häagen Dazs – марка–икона на един от трите най-големи производители на сладолед в света.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *